приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
“Признавам, че това приключение наистина е по-голямо. Приказката-игра предлага тридесет варианта за край. Всички те освен много забавления, перипетии, остроумия и игри с думи, предлагат и някаква поука или житейска истина, която можете да обсъдите с вашите домашни таласъмчета. Например кой е най-прекрасният дом (този, в който всички се чувстват добре) или че най-голямото вълшебство трябва сам да си го направиш.”

"Аз чета" и "Детски книги"
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"След няколко такива невероятни действия на автора в книгата, той се превръща в истински супер герой и направо ти се приисква да се запознаете, но не се безпокойте, дори него ще срещнете, стига да поискате.[…] Изключително ще се радвам ако Никола Райков успее да научи не само българските деца, но и тези по целия свят на някои от тези поуки. Може би детските книги шлифоват част от съзнанието ни в най-ранна възраст. Ако това е вярно как би могло нещо написано с такава любов и доброта да не ни направи по-човечни като възрастни?"

Литературна видрица
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр

"Една от приятните емоции, които книгата породи у мен, е по-голямото внимание към детайла и забавните словесни закачки в отделните глави. Това винаги е предпоставка една книга да бъде прочитана отново и отново, защото четящият ще я разбира всеки път в по-голяма дълбочина. Предвид аудиторията, за която е предназначена, си представям, че „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“ ще бъде многократно разлиствана от децата ви е продължение на години. Друго, което ми се иска също да отбележа, е абсолютната непредвидимост на случващото се – със сигурност ще има да се изненадвате и ще бъдете провокирани по един или друг начин."

Библиотеката
Пълното ревю можете да прочетете тук.
1 | 2 | 3
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче