приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
“Малкият читател или слушател има възможност да открива различни пътища в историята. С математическа точност са изведени възможни краища на историята, като всеки от тях поражда любопитство, „а какво ако бях избрал другата възможност”.За това и четенето може да продължи дълго, а с това и дълго да продължи споделеното откривателство. В тази книга е разширено не само пространството, не само повече са обектите на познанието. Тук ще срещнем съвсем деликатно представени правила на общуването, идеи за изграждане на емпатия и толерантност. “

Илияна Делева, литературен критик и преподавател на начални класове
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
“Както личи от заглавието му, Още по-голямото приключение на малкото таласъмче е една още по-голяма книга – с повече глави, огромно количество изключително симпатични илюстрации, по-добро оформление и много повече възможности не само за забавление и игра, но и за учене”

E-lect.net
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр

"Историята отново ще отведе Таласъмчето на приключение по света (че и отвъд него в страната на сънищата), ще го срещне с десетки герои, повече или по-малко приказни, познати или непознати – например Рачо Капитана, дядо Коледа (ама таласъмския), прахосмукачка-пират и дори… самия автор, Никола Райков. Стилът отново е на ниво и съчетание от два пласта – креативна детска приказка и веселяшки намигвания, които да накарат родителите да се усмихнат."

Big Box Gamers
Пълното ревю можете да прочетете тук.
1 | 2 | 3
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче