приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ПРАЗНИЧЕН ГИГА ПАКЕТ
празничен пакет

Пакетът включва ВСИЧКИ артикули:

Голямото приключение на малкото таласъмче
Първата по рода си приказка-игра, с която започна цялото приключение. Преиздадена осем пъти, носител на седем награди и номинации! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат. Това, изцяло обновено издание, е с два пъти повече страници, двойно повече илюстрации и лесно четим едър шрифт!
Виж артикула...


Още по-г
олямото приключение на малкото таласъмче
Книгата носител на най-престижната награда за детска литература в България! Над 120 страници приключения и тридесет края, които можете да достигнете! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат.
Виж артикула...

Добросъците
Приказката-игра, която предизвика фурор и още преди премиерата си събра поръчки за над 500 бройки. Вижте вълшебството сътворено от писателя Никола Райков и художничката Мая Бочев! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат. Носител на наградата "Бисерче вълшебно" с 648 детски гласа!
Виж артикула...


приказка-игра от ново поколение

Приказка от два свята
Приказка-игра от ново поколение! Книгата идва в игрова кутия, заедно с огромна карта на приключението (с 10 начални и 10 скрити локации), изтриваем маркер и близо 30 картички с вълшебни предмети. Очаква ви изцяло нова игрова система, с възможност за паузиране и 100 страници с приключения!
Виж артикула...

Пижама "Добросъци"

Детските пижами ще превърнат всяко момче или момиче в едно малко нощно добросъче.

Създадени от любов и 100% памук, произведени в България „пижамите с Добросъци“ са радост за всяко дете и бързо стават любими.
Виж артикула...


Настолната игра "Таласъмски истории"

„Таласъмски истории“ е луксозна настолна игра не само за деца, а за цялото семейство. Съдържа игрален борд – пъзел с над 500 игрални полета. Кутия с 40 игрови карти с таласъмски случки и кутийка с 33 картички с таласъмски предмети. Специална торбичка от кадифе, в която ще откриете 6 фигурки и 6 полу-прозрачни зарчета и истинска слънчево-лунна монета! Игрови борд за отчитане на времето, 6 таласъмски карти, 1 бонус карта за самостоятелна игра и упътване.
Виж артикула...


приказка-игра от ново поколение

настолна игра

Настолната игра
"Добросъците: Невидим свят"

Луксозна настолна игра, подходяща за цялото семейство, създадена с много фантазия и любов. "Добросъците: невидим свят" е кооперативна, а не състезателна игра. Общото планиране между играчите и комуникацията между тях е от голямо значение за общия успех. Над 30 различни финала, 23 същества, лабиринт от над 200 игрални полета в 7 различни стаи ви пренасят в невероятния невидим свят на добросъците!
Виж артикула...

настолна игра

Цена: 200.93 лв. 169.93 лв.
плюс безплатна доставка в цялата страна

ТАЗИ ОФЕРТА Е ИЗТЕКЛА

 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче