приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
Ако вече сте прочели приказката-игра изпратете ни вашето мнение.
бордюр
Страхотни книги-игри! Спомням си аз като бях малка, колко интересни ми бяха подобни книги, но бяха за по-големи деца, които вече могат да четат. Тези са за по-малките, написани по уникално увлекателен начин и за децата и за родителите, с едър шрифт за по-лесно четене. Имат страхотни картинки и така вниманието на детето е за по-дълго време задържано. Поздравления и за каузите, които предприемате. Бъдете здрави и щастливи!

Мария Стратиева
бордюр
Книгата е просто страхотна. Радвам се, че има такива български автори за деца. Написана е много достъпно, интригуващо и забавно. Дъщеря ми много се забавлява докато играе с нея, всъщност.. всички се забавляваме :) Илюстрациите са невероятни, адмирации към художника! Пожелавам успех на екипа в следващите начинания!

Златина
бордюр
Имаме двете таласъмски истории и пижамата, а вече чакаме Добросъците и картите! Не сме просто фенове, а ценители-колекционери на творчеството на автора! Малкото таласъмче Ния /няма и 5 годишна/ дори създаде 2-3 свои приказки-игри, толкова са вдъхновяващи тия истории. Благодарим от сърце!

Велина Абаджиева

бордюр
Една от най-страхотните книжки в нашата семейна библиотека! Истински се забавляваме докато я четем. Благодарим и за практичните съвети за родители, както и за безплатната електронна версия, която предоставяте. Таласъмските игри и пижамки са също страхотни и допълват цялото изживяване. Начинанието ви е прекрасно, малките детайли, закачки и бонуси са очарователни. Оценяваме всичко! Благодарим на автора и на целия екип!

Дина Карагяурова
бордюр
Много благодаря за прекрасната възможност чрез книгите Ви да направя толкова много за двамата си сина. Засега я четем с четиригодишното ми момче и освен че се забавляваме заедно възпитавам любов към книгата, развива фантазията, открадвам от времето му за телевизия и компютър и не на последно място опознавам този малък човек. Заслужавате и наградите си и всеки положителен коментар. С уважение и пожелание за още книжни приключения.

Силвия Алексиева
бордюр
Книжката "Малкото таласъмче" е страхотна. Тя е любимата ми книжка. Всяка вечер чета от нея и тя е най- хубавата книжка на света!

Името ми е Яна Господинова, на 8г.
бордюр
Тъкмо получих Дара, който сте създали!!! И веднага бързам да изразя впечатлението си, възхищението си и благодарността за това богатство! Малкото таласъмче в мен така се въодушеви от идеята за приключение, игра и учене, че нямам търпение да я покажа и "да тръгнем на път" с истинското таласъмче в къщи! Още веднъж огромно благодаря!

Наталия Николова
бордюр
Добро утро, защото съм чувала, че така се казва, когато слънцето все още не е огряло Омагьосаната гора :). Прекрасна, чудесна, невероятна приказка... Вчера два големи таласъма си четохме приказка за "лека нощ", смяхме се от сърце и със сълзи на приключението, което Таласъмчо имаше с нас. И, като таласъми - пещерняци, не мога да не споделя една изключителна таласъмова мисъл: "голямата дупка е голяма, само ако преди това си минал през малка". Благодаря!
бордюр
Здравейте,сега разгръщам вълшебството, което сте ми изпратили и мога да ви кажа, че надмина всичките ми очаквания. Благодаря за толкова милото послание към моето таласъмче. Желая ви много успех и с нетърпение ще очакваме книга втора.

Йорданка Вълчева
бордюр

Здравейте, дали да очакваме скоро втора книга-игра. Тази сме я прочели от всички страни :)) Уникална е, но много, ама много бихме се радвали да има и още!

Ралица К.

бордюр
Поздравления за книгата! Дъщеричката ми толкова я хареса и сега държи всяка вечер да я четем само нея и да видим къде ще ни отведат лапичките на Таласъмчето тази вечер! Успех и поздрави!

Мая Бочева
1 | 2
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче