приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
Ако вече сте прочели приказката-игра изпратете ни вашето мнение.
бордюр
Здравейте, дали да очакваме скоро втора книга-игра. Тази сме я прочели от всички страни :)) Уникална е, но много, ама много бихме се радвали да има и още!

Ралица К.

бордюр
Поздравления за книгата! Дъщеричката ми толкова я хареса и сега държи всяка вечер да я четем само нея и да видим къде ще ни отведат лапичките на Таласъмчето тази вечер! Успех и поздрави!

Мая Бочева
бордюр
В петък си взехме книжката и за нула време изиграхме цели 4 приказки! Освен това, дори си поиграхме на Таласъмчо в парка - голямо приключение беше да избираме по коя пътечка да минем :-). И на всяка ни чакаха я охлю бохлю, я някой клон-препятствие, я тревички, които нашепваха разни вълшебства :-). Много, много, много благодаря, книгата е повече от прекрасна! С нетърпение чакаме следващата :-)))).

Свилена Иванчева
бордюр
Ради непрестанно се разхожда с книжката и я играем, дори си е построила високата планина, дълбоката река и дори "Параход" аз чета, тя решава накъде ще тръгне приключението и го изиграва - голяма веселба! Благодаря Ви и за прекрасния автограф и него и го чета по няколко пъти и винаги предизвиква широоока усмивка! Честит празник и искрено се надявам да продължите да пишете такива вълшебни детски книжки!

Милена Анастасова
бордюр
Нямах представа, доколко тя ще си пасне с внучето. То не става от компютъра, интересува се само от коли и спайдърмен, и май още не се беше се интересувало от реална, хартиена книга. Та, притесненията ми се оказаха напразни, не само, че не се разделя с нея и съжалява, че училището е свършило и не може да я покаже на приятелите си, ами постоянно разказва на майка си, какво е направило таласъмчето (той май се отъждествява с него? ) и кара баща си да погледне варианта, който мисли да избере и без да му казва какво става, само да му каже - давай или недей ;)

Калин Михайлов
бордюр
Кратичко лично впечатление от книжката, която вече имаме и у нас. Малката вече е фен и ме преследва непрестанно да й чета... т.е. навлякох си нова беля на главата :). Дори измисля нови разклонения на историите, като междувременно ми бръмчи за продължението - искала още книжки за таласъмчето...

negesta от choveshkata.net
бордюр

"Тази книга е изключителна! Това е най-доброто до този момент, което можем да предложим на децата! Поздравявам автора за усета, за професионализма, за стила му на писане!"

Пламена Иванова, трети курс в ПУ "Паисий Хилендарски"
специалност - Предучилищна педагогика
Целия коментар можете да прочетете тук.

бордюр
Прощавайте, че закъснях с отговора - още вчера получих книжката и Ви благодаря от все сърце! Разкошна е и много интересна - веднага се влюбихме с детето. А автографът с пожеланието е точно на място. :) Вече знам какво ще подарявам на други деца - продуктът, който сте създали, е повече от чудесен! Благодаря Ви още веднъж, желая всичко хубаво, а успехът на книжката е гарантиран. Поздравления и до нови срещи! :)

Силвия Василева
1 | 2
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче