Приказка-игра
 
 
ПЪЛНАТА ТРИЛОГИЯ
И ТАЛАСЪМСКА ПИЖАМА


Този комплект е перфектното съчетание от пълната трилогия с чаровните приказки-игри за таласъмчето и стилна детска пижама! Насладете се на изцяло преобразения дизайн на книгите, луксозната подаръчна опаковка и ексклузивния тираж на таласъмската пижама, правейки този комплект прекрасен избор за всяко дете. Не пропускайте отстъпката и бързата безплатната доставка, които правят този комплект още по-впечатляващ!
КАКВО ВКЛЮЧВА?

Голямото приключение на малкото таласъмче

Първата по рода си приказка-игра, с която започна цялото приключение. Преиздадена девет пъти, носител на седем награди и номинации! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат. Това, изцяло обновено издание, е с два пъти повече страници, двойно повече илюстрации и лесно четим едър шрифт!

Виж артикула...


 

Още по-голямото приключение на малкото таласъмче


Книгата е носител на най-престижната награда за детска литература в България! Над 120 страници приключения и тридесет края, които можете да достигнете! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат.

Виж артикула...


 

Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче

Дошло ли е време малкото таласъмче да порасне и каква е рецептата за това? Готови ли сте да напуснете пределите на познатата ни вселена?

Впечатляващият завършек на знаковата трилогия на Никола Райков отново ще ви отведе в светове на безгранична детска фантазия в търсене на истинския отговор на въпроса „Какво значи да пораснеш?“.
Виж артикула...
БЕЗПЛАТНО: ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
 


 

Искате ли да имате истинско таласъмче вкъщи? С оранжева козинка, кафяви лапички и бяло коремче? Детските пижами ще превърнат всяко момче и момиче в едно малко нощно таласъмче. Създадени от любов и 100% памук, произведени в България „таласъмските пижами“ са радост за всяко дете и бързо стават любими.

Виж артикула...


128.96 лв.
85.96 лв.

ПЛЮС БЪРЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИСПРОМОЦИЯТА Е ВАЛИДНА
ДО 31.12.2023