Приказка-игра
 
 
ТАЛАСЪМСКИ МЕГА ПАКЕТ

Този комплект събира всички приказни таласъмски съкровища на едно място! Той включва завладяващата трилогия с приключенията на таласъмчето, английското издание на първата приказка-игра, прелестната таласъмска пижама и две уникални настолни игри! Сега е моментът да зарадвате някое малко таласъмче с удивителен подарък, като се възползвате от фантастичната отстъпка от 70 лв. и безплатната доставка!
КАКВО ВКЛЮЧВА?

Голямото приключение на малкото таласъмче

Първата по рода си приказка-игра, с която започна цялото приключение. Преиздадена девет пъти, носител на седем награди и номинации! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат. Това, изцяло обновено издание, е с два пъти повече страници, двойно повече илюстрации и лесно четим едър шрифт!

Виж артикула...


 

Още по-голямото приключение на малкото таласъмче


Книгата е носител на най-престижната награда за детска литература в България! Над 120 страници приключения и тридесет края, които можете да достигнете! Луксозно издание с твърди корици, шита подвързия и голям формат.

Виж артикула...


 

Най-най-голямото приключение на малкото таласъмче

Дошло ли е време малкото таласъмче да порасне и каква е рецептата за това? Готови ли сте да напуснете пределите на познатата ни вселена?

Впечатляващият завършек на знаковата трилогия на Никола Райков отново ще ви отведе в светове на безгранична детска фантазия в търсене на истинския отговор на въпроса „Какво значи да пораснеш?“.
Виж артикула...
БЕЗПЛАТНО: ЛУКСОЗНА ПОДАРЪЧНА КУТИЯ
 


 

The Big Adventure of the Little Gremlin


The book sparks the imagination of children with nearly a 100 ways to be read and helps them understand how their choices shape their reality with 20 different endings. In only 4 years, "The Big Adventure of the Little Gremlin" went through 8 reprints and received 7 nominations and awards.

Виж артикула...


 

Искате ли да имате истинско таласъмче вкъщи? С оранжева козинка, кафяви лапички и бяло коремче? Детските пижами ще превърнат всяко момче и момиче в едно малко нощно таласъмче. Създадени от любов и 100% памук, произведени в България „таласъмските пижами“ са радост за всяко дете и бързо стават любими.

Виж артикула... 

Таласъмски истории

"Таласъмски истории" е луксозна настолна игра не само за деца, а за цялото семейство. Съдържа игрален борд – пъзел с над 500 игрални полета. Кутия с 40 игрови карти с таласъмски случки и кутийка с 33 картички с таласъмски предмети. Специална торбичка от кадифе, в която ще откриете 4 фигурки и 4 полу-прозрачни зарчета и истинска слънчево-лунна монета!

Виж артикула... 

 
Телепорти и отвари
разширение към Таласъмски истории

Добре дошъл отново в света на „Таласъмски истории“
! Приказна магия е променила всичко от последния път, когато беше тук. Древни телепорти оживяват в дълбините на Тъмната пещера и дебрите на Омагьосаната гора. Магически билки растат по бреговете на Дълбоката река, а вълшебни птици-разносвачи се реят по върховете на Голямата планина. Готов ли си за нови приключения?

Виж артикула...


260.93 лв.
189.99 лв.

ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС

ТАЗИ ПРОМОЦИЯ Е ИЗТЕКЛА