приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
"Да си призная с глас съм се смяла, докато четях приказките. Определено писането на Никола Райков е моят начин на писане. Възрастните ми мозъчни гънки приемаха абсурдизма за особено жив и забавен, а детските ми си казваха – йес, най-сетне някой ме разбира!!"

Левитация
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Тази година, смея да твърдя - за пръв път у нас, беше издадена книга игра за съвсем, съвсем малки читатели. Авторът е Никола Райков, написал приказка за своето „най-хубаво таласъмче в целия свят”. Приказката игра е „Голямото приключение на малкото таласъмче” – една наистина голяма, шарена, весела книга, разказваща за гладния Таласъмчо, който трябва да си намери храна. "

Четецът
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр

"Основна цел на таласъмчето е да напълни злощастното си къркорещо коремче, но по пътя си то среща различни други герои и преживява с тях забавни и дори опасни приключения описани с един много хубав и приятел стил, който мисля, че прилича на Луис Карол от всички детски автори, за които мога да си спомня. Подобно на покойния си британски колега и Никола Райков е написал нещо в съчетание от фентъзи и нонсенс за деца. Говорещите чайници от Алисината история тук имат еквивалент в говореща тенджера например."

Литературната видрица
Пълното ревю можете да прочетете тук.
1 | 2 | 3 | 4
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче