Приказка-игра
 
 
ОЩЕ ПО-ГОЛЯМОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ
НА МАЛКОТО ТАЛАСЪМЧЕ


Пълноцветен печат с твърда корица
и голям формат

Автор:
Никола Райков

Илюстратори: Джин Янг Ли, Матю Коул, Андреа Данти, Албърт Зиганшин, Никола Райков и други

Най-подходяща за:
възраст от 4
- 10 години
Брой страници:
120

Цена
:
25.99 лв.

 


безплатна доставка до офис

Изминала е цяла седмица от „Голямото приключение на малкото таласъмче“. А цялата седмица е много дълго неприключенско време за едно таласъмче. Когато есенните дъждове наводняват дупката му, Таласъмчо тръгва да подири нов дом в едно още по-голямо приключение, което разчупва границите на фантазията!

През горещи пустини, джунглести джунгли, морета от мляко, и разбира се, острови на съкровища! От ледения полюс, та до къщичката на автора! По суша, въздух и вода, та чак в Страната на Сънищата, където нищо не е такова, каквото изглежда. Очакват Ви двойно повече приключения и 30 края, които можете да достигнете!

След феноменалния успех на експерименталната приказка-игра „Голямото приключение на малкото таласъмче“, Никола Райков ни кани на едно още по-голямо приключение в дебрите на детското въображение. В своя уникален стил, обикнат от читателите, той смесва бивалици-небивалици с остроумни закачки и умело жонглира с думите в търсене на доброто и човешката топлина. Никола Райков уверено е надскочил своя дебют, добавяйки в своята палитра ярък диалог, динамично действие и мащабен размах. Резултатът е "ОЩЕ ПО-ГОЛЯМОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ на малкото таласъмче"!
 


Книгата е носител на най-престижната наградата за детска литература - "Константин Константинов"
Награда за "Най-добър детски фантаст 2013-2014"
Номинация за "Best creator of children's SF or fantasy books" - Eurocon 2014, Ireland
"Носител на всенародната любов 2015" на фондация "Човешката Библиотека"


 

25.99 лв.
безплатна доставка до офис