приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
"Спомняте ли си „Голямото приключение на малкото таласъмче“ от миналото лято?! Беше супер готино и супер приключенско! Е, този юли държа в ръцете си „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“ и е по-супер готино и по-супер приключенско.[…] Всичко, което харесвам в писането на Никола Райков от първата част на приключението, го има и тук, но е повече. Съвсем откровено съм се смяла с глас. Не зная какво говори това за мен, но мисля, че говори, че съм супер яка!!"

Левитация
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
“Втората книжка на Никола Райков е изключителна наслада за всички сетива. Прекрасните илюстрации, забавния изказ, гарниран щедро със свежи дози детски хумор, опростената, но в същото време интелигентна лексика и безкрайно находчивите заигравки ще превърнат вечерните часове и свободните минути с всеки малък Таласъмчо в незабравими и запомнящи се приключения, след които вече нищо няма да е същото, а още по-хубаво. Защото най-прекрасният подарък за Таласъмчето е всеки научен житейски урок, посятото семенце добринка и неограничаваната палавост, на която приказката-игра предоставя всички възможности да се бълбука, да се разгръща, да насища с емоции.”

Епистоларности
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр

“Както и в първата книжка, тези приключения ще са забавни за малкия читател, но и остроумни за по-големите, както е във вечни класики като "Мечо Пух" и "Малкият принц". Освен това изданието остава на изключително високо ниво, с може би още по-красиви картинки.

Citadelata.com
Пълното ревю можете да прочетете тук.
1 | 2 | 3
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче