приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ТЕЛЕПОРТИ И ОТВАРИ
РАЗШИРЕНИЕ КЪМ НАСТОЛНАТА ИГРА
ТАЛАСЪМСКИ ИСТОРИИ
настолна бордова игра
натиснете за увеличение

Добре дошъл отново в света на „Таласъмски истории“!
Свят, който е същият, но съвсем различен! Приказна магия е променила всичко от последния път, когато беше тук. Древни телепорти оживяват в дълбините на Тъмната пещера и дебрите на Омагьосаната гора. Магически билки растат по бреговете на Дълбоката река, а вълшебни птици-разносвачи се реят по върховете на Голямата планина. Готов ли си за нови приключения?

Внимание: „Телепорти и отвари“ е разширение към настолната игра „Таласъмски истории“. За да го играете, ви е необходима и базовата игра.
КАКВО ВКЛЮЧВА?

8 МАГИЧЕСКИ БИЛКИ (8 КАРТИ И 8 ЖЕТОНА)

магически билки
натиснете за увеличение

На помощ в „Телепорти и отвари“ ви идват магическите билки – всяка с различна сила! Но дали ще откриете всички нужни съставки, за да сварите могъща вълшебна отвара?

8 ДРЕВНИ ТЕЛЕПОРТА
(8 ЖЕТОНА, БОРД ЗА АКТИВИРАНЕ НА ТЕЛЕПОРТИ)

8 древни телепорта
натиснете за увеличение

Пътувайте през телепорти в опит да отключите силата на древен портал. Ако мисията ви е успешна, можете да спечелите играта по напълно нов начин!

4 НОВИ ТАЛАСЪМЧЕТА
(4 ФИГУРКИ, 4 ЗАРЧЕТА И 4 ТАЛАСЪМСКИ КАРТИ)

Бомбилко, Вихрушанка, Късметунчо и Хухавелка
натиснете за увеличение

Нови таласъмчета се присъединяват към приключението! Сварете отвара с Бомбилко или пътувайте през телепорти с Вихрушанка. Ако още не ги познавате, срещнете се с Хухавелка и Късметунчо. Вече имате по-голям избор в началото на играта, както и възможност да играете до 8 човека заедно!

Забележка: Ако притежавате междинното издание на „Таласъмски истории“, вече имате две от новите таласъмчета. Те са добавени за тези, които са закупили първото издание и също биха искали да ги притежават.

20 НОВИ ТАЛАСЪМСКИ СЛУЧКИ

20 нови таласъмски случки
натиснете за увеличение

Ако са ви липсвали някои от героите на „Голямото приключение на малкото таласъмче“ от оригиналната „Таласъмски истории“, те вече са тук! Заедно с изцяло нови случки и приятели, които ще откриете в
„Телепорти и отвари“!


11 НОВИ ТАЛАСЪМСКИ ПРЕДМЕТА

11 нови таласъмски предмета
натиснете за увеличение

Нямате с какво да си разбъркате отварата или стъкленица, в която да я налеете? Носи ли късмет подковата от еднорог? Нови 11 предмета ще ви помагат по пътя към победата!

8 ВЪЛШЕБНИ ПТИЦИ-РАЗНОСВАЧИ

8 вълшебни птици-разносвачи
натиснете за увеличение

Вълшебни куриери прелитат между таласъмчетата понесли в нокти приказни предмети. Вече е по-лесно от всякога да помогнете на друго таласъмче!

УПЪТВАНЕ, КАРТОВИ КУТИЙКИ,
ТОРБИЧКА ОТ КАДИФЕ И ИГРОВА КУТИЯ

Упътване и игрова кутия
натиснете за увеличение

Всички компоненти намират своето място в таласъмските кутийки и торбичка, а заедно с правилата можете да ги приберете в красивата игрова кутия до следващия път!


ЦЕНА: 34.99 лв.

поръчай още сега настолната игра!
С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Внимание: За да играете "Телепорти и отвари"
се нуждаете и от "Таласъмски истории"
!