Подкрепете ни! Станете част на англоезично издание на
"Голямото приключение на малкото таласъмче"


Ако искате да подкрепите кампанията, можете да направите предварителна поръчка за пакет, от наличните по-долу. Това би ни помогнало много при стартирането на международния проект след 3 дни! Също така не забравяйте, че английското издание няма да бъде налично за свободна продажба, когато кампанията приключи и това е единственият вариант да се сдобиете с него. Благодаря ви!

Здравейте, приятели!

През изминалите 4 години много от вас се срещнаха с моите приказки-игри и ги обикнаха от все сърце! Благодаря ви от цялата си душа, че разпознахте любовта, която влагам във всичко, което правя за децата. Благодаря ви, че бяхме заедно през 9 земи в 10-та, през 11 награди и 12 тиража. Вашата обич и подкрепа е незаменима!

Само след 3 дни ще се изправя пред своето най-голямо предизвикателство и ще дам старт на амбициозен проект за финансиране на англоезично издание на „Голямото приключение на малкото таласъмче“. Той ще бъде реализиран на популярната платформа за „групово финансиране“ Kickstarter и ще разполагам само с 30 дни, за да събера сумата от 20,000 евро. Залогът на тази платформа е „всичко или нищо“!

Вие първи имате шанс да се докоснете до видео клипа, който ще представи този български проект пред целия свят (най-горе, ако все още не сте го изгледали :)). Дадох всичко по силите си и се надявам, че крайният резултат си е струвал. Надявам се да покажем, че и в България могат да бъдат създавани творби от световна величина! Тези от вас, които искат да ме подкрепят и желаят да получат копие на английски ще се радват на 50% по-ниски цени и безплатна доставка в България. Моля подкрепете ме и изберете един от пакетите по-долу!