Приказка-игра
 
 
ПАКЕТ НАСТОЛНИ ИГРИ ЗА МАЛКИ

Грабнете настолните игри "Таласъмски истории", заедно с нейното разширение "Телепорти и отвари" и "Невидим свят" на промоционална цена плюс безплатна доставка!
КАКВО ВКЛЮЧВА?
 

Таласъмски истории

"Таласъмски истории" е луксозна настолна игра не само за деца, а за цялото семейство. Съдържа игрален борд – пъзел с над 500 игрални полета. Кутия с 40 игрови карти с таласъмски случки и кутийка с 33 картички с таласъмски предмети. Специална торбичка от кадифе, в която ще откриете 4 фигурки и 4 полу-прозрачни зарчета и истинска слънчево-лунна монета!

Виж артикула... 

 
Телепорти и отвари
разширение към Таласъмски истории

Добре дошъл отново в света на „Таласъмски истории“
! Приказна магия е променила всичко от последния път, когато беше тук. Древни телепорти оживяват в дълбините на Тъмната пещера и дебрите на Омагьосаната гора. Магически билки растат по бреговете на Дълбоката река, а вълшебни птици-разносвачи се реят по върховете на Голямата планина. Готов ли си за нови приключения?

Виж артикула... 

Добросъците: Невидим свят

Луксозна настолна игра, подходяща за цялото семейство, създадена с много любов и фантазия. Играта е кооперативна като общото планиране между играчите и комуникацията между тях е от голямо значение за общия успех. Над 30 различни финала, 23 същества, лабиринт от над 200 игрални полета в 7 различни стаи ви пренасят в невероятния невидим свят на Добросъците!

Виж артикула... 

160.98 лв. 139.98 лв.
ПЛЮС БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС

ТАЗИ ОФЕРТА Е ИЗТЕКЛА