приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
"Липсва ли ми нещо? Идва ли ми нещо в повече? Категорично не. Но съм впечатлена, че всички срещи в тази вълшебна гора са срещи на доброто с доброто. В това приключение за разлика от много други няма лош герой. Ситуациите обаче съвсем не са по-малко заплетени и по-малко интересни. Напротив. Играта на асоциации, попадането в различни ситуации са коя от коя по-забавни. Горските животни и вълшебни същества, които среща главният герой са добронамерени. Всички те са призовани да получат и дадат урок чрез една игра, която учи, която възпитава, която провокира към доброта."

Бонбони: Блогът на Илияна Делева
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Препоръчвам я на всички родители. И ви обещавам, че ще се посмеете. С една книга си решавате проблема с четенето преди заспиване за месеци напред. Всяка нощ различен маршрут, всяка нощ различен избор, всяка нощ различно приключение. И за вас, и за детето ви. Единственото, което ме безпокои, е че е толкова интересна, че има опасност детето да не иска да заспива."

Мирис на мастило
Пълното ревю можете да прочетете тук.
бордюр
"Книгата, разбира се, ще се стори много интересна и на по-възрастните ѝ читатели. Аз например цяла събота и неделя преследвах Жоро и Петя, с които бяхме в една омагьосана вила извън София, и ги питах: Сега какво да направи Таласъмчето, коя лапичка да послуша, да тръгне ли след бягащата чанта, да си даде ли хлебчето, да се посъветва ли с опашката, да плава ли по реката, да изяде ли гъбките, да се върне ли обратно…"


Библиотеката
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Пригответе се за едно голямо приключенско четене с най-малките, защото това е тъкмо Книгата Игра за Деца."

Първи впечатления от последно прочетеното
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
1 | 2 | 3 | 4
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче