приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
Ако вече сте прочели приказката-игра изпратете ни вашето мнение.
бордюр
"Безспорно най-важните уроци, които Таласъмчо може да научи, (извън чисто практическите познания за живинките от реалния свят, цветовете, какво е голямо и малко и как да различава лявата от дясната си лапичка), са житейските. Така например първият урок, с който ще се запознае муцунестия муцунчо, е, че истинското щастие се намира вътре в него, и няма нужда от никого и нищо, за да вземе сам решение, и колко е важно да не се страхуваш да избираш – защото във всеки един момент, независимо по коя пътечка ще тръгнеш, ще преживееш вълшебни приключения и ще срещнеш интересни спътници. По-натам, Таласъмчо ще се научи, че всеки опит е успех, че няма най-най-най-красиви неща, защото всички са уникални и неповторими, че няма нужда да се състезава с никого, за да има пълноценен живот. И най-сетне, природата, животните и всичко в този свят на изобилие е взаимно свързано, и колко е важно да се отнасяш с разбиране и любов към всичко това."

Епистоларности
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Влизате в кожата на Таласъмчо. Будно, палаво и лакомо зверче. Обича да си хапва горски плодове (къпини), да пее (с цяло гърло) и да задава въпроса "Защо?" (вече отбелязах, че е умничък, нали?). За него цяла вечност се равнява на пет минути, знае да брои само до две, а околният свят е прелюбопитен и пълен с изненади, и възможности за вършене на всякакви пакости. Може да се похвали с "приключенски" лапички, наблюдателни очички, страхлива (миша) опашка и вечно гладно коремче със собствено мнение. Да не забравяме и голямото му сърце!"

Блогът на "Книжно момиче"
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр

"Знаете ли кои са първите думи, които ми идват, за да обясня как е написана и какъв е Никола Райков? Детски Тери Пратчет. Това обяснява всичко. Голямото тролче се смееше с глас на едни места, аз на други. Каквото и да напиша, то просто ще звучи прекалено скучно, за да представи какъв гигакеф (Направо теракеф!) е да държиш това бижу в ръцете си. Чуденки, питанки, приключения едно след друго. Уникален детски хумор."

Яговата долина
Пълното ревю можете да прочетете тук.
1 | 2 | 3 | 4
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче