приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ОФИЦИАЛНИ
РЕВЮТА
ЧИТАТЕЛСКИ
ОТЗИВИ
МЕДИИТЕ ЗА
ПРОЕКТА
"Голямото приключение на малкото таласъмче без съмнение е най-необикновената книга, която ще попадне в ръцете ти. Историята на таласъмчето Таласъмчо, което се впуска в поход за търсене на храна за зимата в една вълшебна гора, струва ми се, ще се стори очарователна не само за от 3 до 8-годишните деца, за които е предназначена, ами и за онези техни батковци и каки, които от време на време се уморяват от лишения от вълшебства циничен свят на Големите хора и си мечтаят светът да е изпълнен с малко повече истински преживявания и много по-малко фалшиви интереси."

E-lect.net
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Струва ми се, че не е пресилено да се каже, че това е историческо събитие за „жанра” и създаване на цял един специфичен „под-жанр”. Вярвам, че малките ще се побъркат от кеф с тази приказка-игра, тъй като е написана също толкова добре, колкото е и оформена. Такива книги биха развивали още повече въображението и креативността на децата и без грам колебание ви я препоръчвам."

Александър Торофиев, автор
Пълното ревю можете да прочетете тук.
бордюр
"Вълшебна, изобретателна и изумително детска. Забравил, че това чудо следва да се играе по епизоди, я четох с упоение от началото до края като книга, без да обръщам внимание на размесените епизоди. Просто се възхищавах на бистротата и чистотата на словото в нея, на детски игривата мисъл, на невероятните асоциации."


Григор Гачев, автор и преводач
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
"Ако навремето сте чели книги-игри и имате деца, запазили сте детето в себе си или още по-добре имате деца и сте запазили детето в себе си, тогава “Голямото приключение на малкото таласъмче” е точната книжка за вас."

Димитър Стефанов, автор
Пълното ревю можете да прочетете тук.

бордюр
1 | 2 | 3 | 4
 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче