приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
НАШИТЕ АКЦИИ


Настояща акция

Нашата най-нова акция, по която работим в момента, е да отпечатаме "Голямото приключение на малкото таласъмче" чрез брайлова азбука и да я дарим на всички деца, които са с нарушено зрение. Благодарни сме на МОН, които ни предоставиха списък с децата, за да можем ние да продължим да търсим финансиране, като знаем точната бройка на книжките, които трябва да бъдат отпечатани.

Ако имате идеи, не се колебайте да се свържете с нас на  foundation@prikazka-igra.com

Успешни акции

Зарадвахме деца с увреждания с "Голямото приключение на малкото таласъмче".

Бяха дарени книги и на сдружение "Самаряни" Стара Загора.

Заедно с фондация "Bcause", успяхме да зарадваме децата във "Вълкосел" и "Крумовград" по програмата „Забавно лято, грижовна есен“ за деца в рискови региони.

Благодарение на Вас успяхме да си сътрудничим с фондация "Детски книги" и да успеем да се включим в техни инициативи.

Включихме се и в благотворител базар за Йоанка.

Мисията „До всеки дребосък, по един добросък“ приключи успешно и успяхме да изпратим книжки благодарение на доброволци в различни детски отделения в цяла България.

Акция „Подари приказка“ завърши успешно! Над 30 читалища и библиотеки от цяла България получиха комплекти с приказките-игри "Голямото приключение на малкото таласъмче" и "Още по-голямото приключение на малкото таласъмче".

Фондацията дари книги за "Стая на Приказките" по молба на Регионална библиотека „Христо Ботев“ Враца.

Фондация „Таласъмче“ подари книги по молба на Д. Г., който страда от мускулна дистрофия.

Фондацията изпрати книги по молба на доброволец към фондация "Подарете книга", която свързва сираци от домовете с желаещи да помагат на децата в тяхното развитие.

Фондация "Таласъмче" изпрати книги за дечица и техните придружители в онкологични клиники в страната, в подкрепа на програма „Артон" за психотерапия чрез изкуство и музика.

ПОДКРЕПЕТЕ НИ!

 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче