приказка-игра
Приказка-игра: Голямото приключение на малкото таласъмче
игра
 
 
ДОБРОСЪЦИТЕ
Добросъците: приказка-игра

Автор: Никола Райков; Илюстратор: Мая Бочева
Корица: Твърда; Подвързия: Шита; Формат: 21 см х 30 см
Страници: 68; Краища: 18; Начала: 3

Цена: 24.99

прочетете безплатно приказката-игра

В домовете ни живеят малки добросъци – скрити във фотьойлите, под килимите или пък в електрическите крушки. Там, зад диваните, сред детските играчки и под спалнята, техният свят е напълно различен от този на странните Големи Човеци. Тази книга е за тях!

Но това не е обикновена книга, а приказка. Приказка-игра! В нея ти ще решаваш какво да се случи, ще пишеш буквички, ще избираш какво да направят главните герои и всеки път приключението ще е различно! Започваме ли?


Никола Райков - автор на Добросъците

Никола Райков е автор на първите по-рода си приказки-игри „Голямото приключение на малкото таласъмче“ и „Още по-голямото приключение на малкото таласъмче“. Само за няколко години се превръща в един от най-популярните и обичани детски писатели на България, а книгите му се продават в многохилядни тиражи. Със своите приказки-игри печели над 10 награди и номинации, включително и най-престижната награда за детска литература в България „Константин Константинов“. Електронните издания на книгите му се превеждат от доброволци по цял свят, а „Добросъците“ предстои да бе публикувана и в Китай.
Мая Бочева е сред най-разпознаваемите и обичани детски художници в България. Рисува за комикс списание „Дъга“. Работила е с всички големи детски издателства: ПАН, Софтпрес, Дамян Яков, Жанет 45, Фют и други. Създава анимационни клипове, реклами, игри, интерактивни приложения, учебници и учебни помагала. Мая Бочева е многократен носител на първа награда на международния фестивал „Компютърно пространство“ и създател на първото по мащаба си българско мобилно приложение за деца „Кой светна луната?“.Уверени сме, че съвместната работа на двамата млади и талантливи български творци ще ви донесе много часове на игри, смях и забавления с техните добросъци!

Книгата е номинирана за литературната награда "ПЕРОТО" и носител на наградата "БИСЕРЧЕ ВЪЛШЕБНО" в категория "ИНОВАТОРИ"!

поръчайте още сега приказката-игра!
С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 
 
приказка игра - права за ползване
приказка-игра: голямото приключение на малкото таласъмче